Tyhle stránky, Vy a já..

Tyhle stránky, Vy a já..

Anotace: Cítim to tak...ikdyž možná je to jinak.

Čtu si tady vaše řádky,
tak hezké jako nikdy.
Sem tu chvíli,přesto
mi to přirostlo k srdci.

Jen je škoda, že s některými z vás
se spojit nemůžu,
že mladá sem,
a nevím, zda něco zmůžu.

Vaš krásné básně, povídky či úvahy si čtu,
cítím, že pouhým začátečníkem být můžu..
Pochybuju, že zájem seznámit se se mnou byste měli,
pokecat s takovim puberťákem na úrovni.

Je mi to často líto a bojim se.
že vy se mi za mladost vysmějete,
že životu Vám starším rozumět nemůžu,
že pohrdnete mým citem k tomu všemu...!!
Autor list, 15.03.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já s tebou klidně ráda pokecám, taky jsem mladá ale časem se naučíš, že tady ti nikdo nechce uškodit ani nic podobnýho. Tady ti poradí jak na to, jak se zdokonalit. Hodně úspěchů ti přeju :)

16.05.2007 09:19:00 | -Jojo-

Vítej na Tmavomodrých stránkách:-)

16.03.2007 17:46:00 | Dixie Bechert

Děkuji za popis Tvého vztahu k nám. A nepohrdám, vůbec!

15.03.2007 19:30:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí