Blázen co miluje... .

Blázen co miluje... .

Stal jsem se bláznem.

tu ženu miluju.

Pro ní chci dělat 

co bude si přát 

To proto, že Libušku

mám víc než rád.

 

Stala se pro mě 

ve tmě slunným dnem

Ty oči modré

jsou mojím snem.

 

To pro ní půjdu

na světa kraj,

Tabu svá bořím,

ovoce zraj.

 

Duši i srdce

moje máš dávno.

Vezmi i tělo 

ty krásná "pano".

 

Otrokem citů

nejsem však pouhých.

Co chci, kam kráčím 

pochopil rád bych.

 

Zákazy projít,

do hlubin skočit. 

Na vlnách touhy

kolotoč začít. 

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 01.08.2021
Přečteno 106x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Kubíno, Rozmarýna, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí