*-*Žádný stín

*-*Žádný stín

Anotace: ~~~~~:-)..(-:~~~~~

----------------------
Žádný stín
nemá život lehký
zmizí si každý,
malý i velký
jen jak se
slunce schová
stín zmizí
a těžko se hledá

stíny stromů,
domů,lidí i věží,
stín času
co tak rychle běží.
Doma si uděláš
svůj vlastní
jen prosíš svíci,
nezhasni,

ten plamen průvan
sfoukne,fí
a hledat stín
se nevyplatí.
Je přece
nad slunce jasné
že stín zmizí
jak se zhasne.
--------------------
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.08.2021
Přečteno 106x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Dreamy, mkinka, Vivien, Frr, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, dávám ST, s hořkostí opomenutelného kolegy.

03.08.2021 16:15:20 | Psavec

Jen ten na duši někdy zůstává...
Pěkná:)

02.08.2021 18:51:25 | Dreamy

Jejda. Prima. Skvělé.

02.08.2021 17:03:18 | mkinka

paráda...

02.08.2021 15:25:38 | Sonnador

:-)...děkuji...

02.08.2021 16:24:02 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí