Ukecaný, smutný mim

Ukecaný, smutný mim

Anotace: Bavič, ale co zákulisí?

Jsi zlomený jak větev stromu,
Po kalbě se ti nechce domů,
Vždyť tam číhá realita,
Pivem ještě neopita.

Démona v sobě a k tomu dalších pár,
Všechno se vlní a nic nemá tvar,
Třináctý stupeň zlatavého moku,
Nepomůže ani pět dioptrií na každém oku.

Vtipný patron, rozesměješ v pláči,
Ale kdo ví, co tě v hlavě tlačí,
Snad temné myšlenky či srdce zlomené?
Pro mne však máš zákulisí zavřené.
Autor Amiradi, 03.08.2021
Přečteno 136x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Roser, Discipulos, Psavec, šerý, Dreamy, Alice Ptáčková, Rozmarýna, Frr, Ollie, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná se opona roztáhne a své ruce k tobě natáhne...kdo ví :-)))

03.08.2021 20:53:52 | Alice Ptáčková

Možná... Vůbec bych si nestěžovala ;)

04.08.2021 20:21:56 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí