Co, ...

Co, ...

Nikde, všude

Voknu, v nútri. 

Do očí mých dĺho pozri.

 

Co uvidíš jen Ty znáš, 

když se dobře podíváš. 

 

Od ostatních jsem já jiný

Nemám žádné extra styly.

 

Podivností pár svých mám

branku srdce otvírám 

 

Vešla jsi Ty do ní dávno

nebyla noc, nebylo ráno. 

 

Jsem do Tebe blázen vím

snad Tě tím jen nenudím.

-  _  -  _  -  _  -  _  -  _  -  _  -

- _ - _ - _ - _ - _ - _ -

-_-_-_-_-

-_-_-

-

(Jsi krásná)

 

Autor Protos1182, 06.08.2021
Přečteno 124x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí