*-*Dnes zase krápe

*-*Dnes zase krápe

Anotace: °°°°°°°°°°°°°°°

---------kap

Dnes zase krápe

to každá kapka

do kaluží ťape

ťap a ťap

kráp a kráp

kdo bude asi

v dešti stát?

Ale,

když svítí slunce

a kapky padají

barevnou duhu

si jen tak dělají.

Dnes se duhy

nedočkáte

ze všech stran

jen krápe a krápe

ťape a ťape...

ťap ťap

krápe

kap

*** 

Autor Květka Š., 07.08.2021
Přečteno 88x
Tipy 6
Poslední tipující: kdotoví, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé. Prima. To mě potěšilo. Květuško.

07.08.2021 16:21:17 | mkinka

A já děkuji a přeji den tak akorát...

07.08.2021 16:23:39 | Květka Š.

Rádo se stalo a dobrou noc z mé strany zas. V Poříčanech bude bouřka.

07.08.2021 21:49:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí