Pierote...

Pierote...

Anotace: ...

Mám o Tobě psát?
Chci spatřit Tvou tvář.
Jsi pierot z básní jiných,
Ne však ze snů milých.

Chtěla bych poznat,
Jak se umět usmát,
Ale musím uznat,
Že lehčí je se nesmát.

To co teď nacházím,
Je jen díky Tobě,
Však už nezacházím,
K té staré době

Ve stínu noci,
Když zavřu oči,
Vidím jen Tebe,
Už ne sebe

Ty jsi ten,
o kom se mi zdál sen.
Byl to jen jeden
Kouzelný den?
Autor Ali..., 15.03.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí