Jak to říct?

Jak to říct?

Stavy, jenž slova neznají 

v hloubi se šíří potají.

Co zářilo jak nova

tam prázdno, zemřel čas. 

 

I vesmír se může zrodit znova

pak stvořit spoustu krás.

Jak nova vše jen dávat 

pak zbude díra tam někde v nás.

 

Plotem obehnaná

vesmíru navzdory.

Na kraji staré

spuštěné závory.

 

Jen někdo zlomil klíč. 

Autor Protos1182, 11.08.2021
Přečteno 137x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka, Fialový metal, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smuténka... opatruj se (*)

22.08.2021 22:21:45 | Emily Říhová

Vše dobré Tobě.

11.08.2021 12:28:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí