Dobrou noc

Dobrou noc

Na obzoru líně leží,
pruh jen světla slábnoucí.
Z nebe noc již na zem běží,
v čase klamu vládnoucí.

Víčka těžknou v blikání,
modrého světla televize.
To rychle se blíží setkání,
podobné trochu psychoanalýze.

Iluze ve snu lžou a melou,
marně se ráno snažím třídit.
Náladu nosí kterou,
musím pak celý den sám řídit.

Tak dobrou noc já odlétám,
má lásko na cestu mi pusu dej.
Do světla luny se zaplétám,
ty sladké sny mi také přej
Autor petrzal, 12.08.2021
Přečteno 178x
Tipy 12
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Frr, šerý, Iva Husárková, Isla, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré ráno:)

12.08.2021 08:58:35 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí