Nikdo neví, nikdo nezná

Nikdo neví, nikdo nezná

Anotace: :(

Nikdo neví, nikdo nezná,
jak padá hvězda,
jak dříme láska, když samota laská,
mou touhu nevinou.

Nikdo neví, nikdo nezná,
jak slova sezvat,
ve společnosti tvojí, kdy se duše tolik bojí,
že bude bloudit tmou.

Proč stále ztrácím šance,
proč duše má se houpe na oprátce?
Proč život sílu nedává,
když panuje teskná nálada?

Jsme v moci tajemných sil,
rozpadlých vztahů a těžkých chvil,
všednost se stává potravou duše,
rodíš se a umíráš v Adamově rouše
a nekonečnost okamžiků v mozkomíšním tiku,
rozechvívá posmrtnou tvou tvář v hlaholení a ryku.
Autor Ďábel sám, 15.03.2007
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přirozené a silný pocity

14.02.2024 17:51:53 | mkinka

..nikdo neví..nikdo nezná..kdo ví..jednou možná.. :-)

15.03.2007 20:43:00 | isisleo

Nádherná, jenom mám takovou lehce rytmickou poznámku, místo hlaholení by možná lépe znělo "hlaholu". Jinak je moooc povedená.

15.03.2007 20:24:00 | Sophia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí