Smutný konec veselí

Smutný konec veselí

Anotace: Dneska me přepadly všechny důvody ke spatnejm náladám a to všechny najednou:(((

Smutný konec veselí....

Tíží mě smutek a ničí veselí
Není kam, kam by se schovalo
A už ho drží, je pevně sevřený
Boj? Ne...Bojovat přestalo.....

Co teď?...
Snad jen mu na hrob napsat epitaf
A s dobrými vzpomínk....... s čím??
Můžem jen truchlit nad něčím
Co odnesl smuteční splav...
Autor Peky, 15.03.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí