Bláznovo kafe

Bláznovo kafe

Anotace: kafe??? už s tím skoncujte!!!

Proč jsem tu na světě,
no řekně proč?
Každý den po obědě
si pro kafe skoč.
S kofeinem bez něj vžyď je to fuk
za každé udělej si na šátku suk.
A po letech řeknete:
Proč jsem tu na světě?
No řeknete: Proč?
Každý den po obědě sipro kafe skoč.
Jen blázen tu udělá
jen prostě cvok.
Přijdou si pro vás
to bude šok!
Jeden blázen si tekhle vipil své saké.
A hned řek:Číšníku dejte mi kafe.
Tenhle zvyk si provždy zachoval.
Každý den 3 kafe než ho kněz pochoval.
Byl to blázen byl to blb,
k tomuhle příběhu vznik jeden drb.
Ten vám však neřeknu, myslete sami
přemýšlejte pomalu páni a dámy.
Autor malajaja, 15.03.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtělo by to trošku vypilovat, minimálně si to po sobě přečíst a opravit hrubky... Ty totiž dokážou úplně zkazit dojem ze čtení.

15.03.2007 21:48:00 | Jenne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí