Běh

Běh

Běžím, před sebou utíkám.

život je maraton,

jen nevím kudy kam.

 

Cesty se větví, málokdo zná cíl 

Lepší se nemluvit,

a šetřit trochu sil.

 

Jen někdo pozná kolik zbývá sil.

Občas si zadáme třeba těžký cíl.

 

Stíny se na paty lepí

ostatní stojí jak slepí.

 

Na štěstí v cíli se těšíme,

poslední sílu si šetříme.

Na úsměv a třeba trochu citu

pro toho, kdo běžel vedle nás.

 

Ruku mu podáme,

cílem ho pronesem

Pokud už nezbylo mnoho mu sil.

Na světě budeme o chvilku dýl.

 

:o)

 

~~~~~~~ ☆ ~~~~~~~

Autor Protos1182, 19.08.2021
Přečteno 108x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, ccigg, paradoxy, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi napsal.Optimistický závěr. Život jako běh s tím se ztotožňuji.

19.08.2021 06:28:57 | mkinka

Prostě mě to tak napadlo... :0)

19.08.2021 07:01:26 | Protos1182

To ruku si podáme je tam tak krásný. Moc super.

19.08.2021 07:05:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí