Svět není tak krutý

Svět není tak krutý

Svět není tak krutý,
jak se všude říká.
Není to místo smrdutý,
to se aspoň vyvinutého světa týká.

Nevím jak jiným lidem,
ale mě se dobře žije.
Vše se dá vyřešit s klidem,
ne všichni jsou zmije.

Všichni lidé chytří jako kniha,
říkají, že lidstvo je zlá a špatná existence.
Prý, že z každého koutu na tebe nebezpečí číhá,
na šťastného hledíte jako na šílence.

Když tedy neřešíte hovadiny,
svět není zas tak špatný.
neztraťte zbytečnými kecy hodiny,
na smrtelný posteli ti to bude hovno platný.

 

Autor Spooker, 24.08.2021
Přečteno 202x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Frr, Medved23, paradoxy, ccigg, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se ti opravdu povedla ST

24.08.2021 16:23:54 | Sonnador

moc děkuji

24.08.2021 21:40:44 | Spooker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí