S úsměvem . . .

S úsměvem . . .

Křídou mi osud na tabuli píše,
pak něco smaže a něco zase přidá.
Hlavní je nepodléhat píše,
či smutku který radost střídá.

Vrásky v tváři jsou něco jako,
škrábance po křídě zbylé.
Kdo řídí můj osud to je pako,
či dítě značně rozpustilé.

Vzlety a pády v koloběhu,
unavují vůli osob když jsou loutky.
Živí nás vidina břehu,
a zpět na dráhu nás ženou po něm choutky.

Žiji teď v tom co jsem nadrobil,
je to můj výchozí bod k cestě dál.
Ač dost jsem se i nazlobil,
stále mám důvod bych se smál
Autor petrzal, 26.08.2021
Přečteno 119x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, šerý, paradoxy, blues
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ačkoli život má známou repliku, že často není do smíchu... tak Tys to dneska jistě dal*

26.08.2021 17:43:56 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí