Maska

Maska

Anotace: Popis vlastností, které bohužel má spousta lidí. :-)

Maska, přirozená součást člověka.

Nasazuješ si ji a tím zakrýváš své slzy.

Nosíš ji a tím měníš své činy.

Když ji máš, tak absolutně nevnímáš.

Neslyšíš, nevidíš, co je správné.

Nemáš cíle stanovené v této chvíli žádné.

Podřizuješ se masce a kritiku neseš velmi těžce.

Večer masku odkládáš a neklidnému spánku se oddáváš.

Ráno, když budík Ti na stolku zazvoní, věe se v realitu přemění.

Přestáváš žít ten krásný sen a vyndáváš masku ze stolku ven.

Dáváš si ji na obličej a očekáváš skvělý dnešní úděl.

Myšlenky nové vr své mysli nacházíš a po další masce se sháníš.

Je to pro jistotu, aby si předešel možnému bankrotu.

Nemůžeš připustit neúspěch a raději svou přirozenost riskuješ.

Maska je přece lepší - ta rány nikdy nezhorší, jen potěšení a lichotky přináší.

Není čeho se s maskou bát, všechno je s ní lepší na stokrát.
Autor Stýblo, 15.03.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí