Hledání

Hledání

Anotace: Když si sám,tak je to vždy o ničem a dobrých přátel je dneska fakt málo

1. Je velmi těžké začínat sám,
je velmi těžké dotknout se druhé strany břehu,
je velmi těžké postavit chrám,
ke svému úsilí potřebuješ podporu a něhu.

2. Nemáš-li čistou mysl a jemnou duši,
nemáš-li úsměv ve tváři,
pak ostatní ví nebo aspoň tuší,
že to co děláš není pravou září.

3. Chceš-li si splnit svoje sny,
tak zahoď starosti za hlavu,
prožiješ neskutečné dny,
chce to však velkou odvahu.

4. Zrada se těžko odpouští a hodně bolí,
často máš strach z kroku do neznáma,
bojíš se,že když budeš milovat,tak tě to skolí,
nový vztah nemusí být opět rána.
Autor paprsek, 16.03.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí