Co víc ti dát

Co víc ti dát

Anotace: Zamilovaný člověk udělá asi fakt cokoliv

1. Lásko,jsi v mých snech,
promítáš se mi i v mých dnech,
jsi jak můj anděl strážný,
je pro tebe náš vztah opravdu vážný?

2. Nemůžu se dočkat té chvíle,
kdy budu zase u tebe,
zkus znovu věřit té síle,
která vynese tě do nebe.

3. Miluji,když mě v náruči máš,
miluji,jak se usmíváš,
miluji,když se můžu v tvé postýlce hřát,
miláčku,co víc by sis chtěl přát.

4. Budu čekat,jak jen dlouho budeš chtít,
můžu vedle tebe bdít i snít,
zkus trošku méně opatrný být,
nepatřím k lidem,co chtějí ublížit.

5. Děkuji ti za tvou náklonost a snahu,
věřím,že na našem vztahu nehledáš vadu,
děkuji ti,že jsi se mnou i ve chvílích zlých,
že máme hodně společného,
mít či nemít úsměv na tvářích mých.

6. Jsi sluníčko v mé duši,
jsi to co mi chybí,
strašně moc ti sluší,
když se usmíváš,
taky se ti tak líbí jemně a láskyplně se líbat?

7. Žijeme jen jednou,
tak proč se trápit chmury,
mnozí tě ze židle zvednou,
kráčej však dál s hlavou vztyčenou bez noční můry,
neohlížej se zpátky,nemysli na závistivé důry.

8. Nemám chuť flirtovat,
já chci znovu začít žít,
chci znovu milovat
a tebe vedle sebe mít.
Autor paprsek, 16.03.2007
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí