Střípky času

Střípky času

Hlasitě připoutáš se
k mojí duši,
bez vyznání, bez slov
odejde a ruší.

Čekání trvá,
není tolik času,
když za dveřmi slyším,
kousky tvého hlasu.

Přesto zpívám o štěstí,
ty slyšíš jenom brek,
lítost a strach,
na zádech mne vlek.

A tehdy pochopil,
že není cesty zpátky,
musí tiše číst
a hledat mezi řádky.

Autor mé myšlenky v kleci, 01.09.2021
Přečteno 149x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, Frr, Vivien, Psavec, šerý, mkinka, paradoxy, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve střípcích času
nalézat
..jen ta, která nás budou hřát. *ST :)
Moc hezky píšeš, vítám tě tady.

01.09.2021 19:30:08 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí