Prsty

Prsty

Doteky prstů 

jenž propleteny jsou.

Teplem a něhou

lidí těch dvou.

 

Pohledy očí 

doteky umocní.

Sevřeny na břiše 

pozvolna spočinou.

 

Doteky rtů 

na kůži nahou. 

A prsty spojené 

tělo to ovinou.

 

Drží 

 

Hřejí 

 

Bezpečí dají 

 

Rty něžné,  celou zulíbají.

 

~☆~

Autor Protos1182, 07.09.2021
Přečteno 180x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, paradoxy, Dreamy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí