*-*ZOO

*-*ZOO

Anotace: ~~~~A naše~~~~

~~~~~~~~

---------------------------
Máme doma ve vaně
jedno mládě tuleně
a na zahradní lavici
zase hada s hadicí.

Na balkóně v krabici
vidíte tu opici?
A na starém gauči
krokodýl se mračí.

Ve velikém květináči
tam se želvy tlačí
a v kuchyni v kleci
jsou papoušci velcí.

V posteli zas medvěda
ten je celý dohněda
a druhý je asi lední
ty už víc nebledni.

Vidíte tu parádu
tu naši Zoo zahradu?
Zvířátka jsou z plyše
a žádné nekouše.

Děti je maj na hraní
pak v posteli na spaní
všechny hlídá malý pes
ten pak pod peřinu vlez.
-----------------------
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 08.09.2021
Přečteno 87x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, zdenka, blues, šerý, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda. To je nádherný. Moc su nadšená.ST.

08.09.2021 16:23:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí