*-*Má předpověď

*-*Má předpověď

Anotace: ~~~~~předpověď~~~~~

 

~ ---------------------------~
Na ty první dny jara
je moje předpověď láska
několik pohlazení a polibků
aby ta láska byla moc hezká,
držet se za ruce a v objetí
to jaro ale uletí....

Pak je tu léto jak má být
a předpovídám také láska
ona má ráda on má ještě víc
stále jí říká jak moc je hezká
a nakoupí pak růží na tisíc
ona mu říká miláčku dík
a léto skončí...

Podzimu předpovím prší
a lásku trochu chladnější
jeho ta jedna už moc netěší
miluje víno,burčák a kaštany
mává husám,ptákům i drakům
a daruje svůj starý klobouk
v poli strašákům...

A víte co zimní počasí?
Aby nám sněžilo jen do krásy
ledové květy do okna z lásky
a stříbro na sněhové krásky
ať i sněhulák má potěšení
tak letos předpovídám
zasněžení...

----------------------
~~~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 18.09.2021
Přečteno 139x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, blues, Vivien, Frr, Fialový metal, J's .., Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z aktuální předpovědi beru kaštany, pečené, ať jsem pěkně opatlana nedočkavostí sladkosti pod krustičkou, a udržím si ještě trocha tepla v dlaních. A burčák :-) Tedy doufám, že se předpověď přes noc nezmění, bych vymrzla jak dnes na Kysucach.

Milá, tvá předpověď.

18.09.2021 23:35:16 | Vivien

moc hezké

18.09.2021 15:59:24 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí