Žárlivost

Žárlivost

Anotace: je světlo, je tma

Čí je má lásko, čí ta ctnost

co nese jméno žárlivost

Ano, nenávidím

a nelze říci že se stydím

když culí se na tebe

všelijací padouši

jedlíci i hubeňouři

nadržení jako kňouři

čerti rohatí

co žadoní tvé nahoty

ranaři i obejdové

nezadaní strejdové

i ti rádoby nevinní

koloušci

jak strašidlo hřímám v domě

tvůj denní chléb je jenom pro mě

a hněv můj jeho chuť neutiší

my chlapi nejsme asketičtí mniši

vím z hospody i z života

jaká jsme chlípná prasata

 

 

Autor Equus przewalski, 22.09.2021
Přečteno 173x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře řečeno.

15.04.2023 22:43:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí