Dnes chtěl jsem

Dnes chtěl jsem

Anotace: ...

Dnes vlastnit chtěl jsem všechna ženská srdce,

a zamknout si je u mě na sto západů,

duše jež v hloubkách vodník skrývá,

jak barevné kameny z truhly plné pokladů.

 

Dnes zlíbat chtěl jsem všechny purpurové rty,

dlaní vám pak stírat z tváří lososovou růž,

plamen z očí, ten prodat v nekonečné požáry,

mít vás všechny poblíž , až mi bude hůř a hůř.

 

Dnes chtěl jsem být tím,

kým sám sobě se v nocích démantových zdám,

dnes chtěl jsem být tím,

kým toužím, opravdu být, opravdu se stát. 

Autor Martin Hašlar, 23.09.2021
Přečteno 206x
Tipy 8
Poslední tipující: paradoxy, Iva Husárková, šerý, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znamenitá výpověď o přiblížení se k mužské dychtivosti a cílit chtění. Vyústění dílka s nadhledem nad sebou samým, to nemá chybu*
Líbí se mi to.

24.09.2021 00:24:49 | šerý

Líbí.

23.09.2021 22:26:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí