Neřeknu

Neřeknu

Anotace: ...

 

Neřeknu Ti nic, já teď nemůžu 

všechno bude lepší, když Ti nic neřeknu 

víš, je tu docela pěkně

slunce svítí a vítr fouká tak, jak to máš ráda

 

co, když půjdeme spolu zase tou cestou, která kysele voní mákem a kterou znáš

víš, jak si říkala, že na ničem jiném nezáleží, jak jsme tam seděli na kraji pole a ty jsi řekla, že se máme rádi, byl teplý večer 

úplně všechno jsme měli

 

já ti teď nemůžu nic říct 

vím, že se chceš zeptat

je lepší, že se nezeptáš

všechno by skončilo 

a Ty víš, že je mi to líto 

já to vím taky

a to mlčení nás zachrání

 

zítra bude zas den

kdy budeme sami sobě zkoumat barvu očí,

když Ti nic neřeknu.

 

 

 

Autor Martin Hašlar, 27.09.2021
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, Roser, blues, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí