Vyprávěj mi, prosím

Vyprávěj mi, prosím

Svým smíchem mě potěš
slzami mne muč
zkus příst jako kotě
a naslouchat mně uč

Pak vyprávěj mi, prosím
jenom o nás dvou
tanči v kapkách rosy
Když druzí nechápou


Povídej mi o snech
co se ti zdávají
o nocích i o dnech
které nás čekají

Než řekneš že musíš
odejít navždy pryč
slib mi že to zkusíš
a mou lásku znič

Jen vyprávěj mi, prosím
ještě naposled
tanči v kapkách rosy
bud chladná jako led
Autor někdojiný, 29.09.2021
Přečteno 259x
Tipy 16
Poslední tipující: Fil, mkinka, Marten, Akrij8, Iva Husárková, šerý, gallatea, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný...

29.09.2021 09:24:04 | Sonnador

Pěkná báseň... i když jsem ji pobral, v dost lakonickém a sebestředném vyznění.

29.09.2021 00:56:05 | šerý

Ten koniec mi príde trochu schizofrenický - ale mozno ho len zle chápem :-) Celá báseň je moc pekná

29.09.2021 00:10:26 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí