Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: Počáteční pocity, krásné začátky, myslím že Tím si prošel každý z nás. Viděli jste to tak stejně, nebo úplně jinak? Nebo dokonce ve Vás ten plamen neuhasl?

To, že miluji Tě, to oba dobře víme,
Myslíme na sebe dokonce, i když sníme.
Když jsme spolu, doslova všechno dělat smíme,
Když se něco pokazí, hned to všechno napravíme.
Neříkám že žijem život jako z pohádky,
Taky víme, že žádný vztah se neobejde bez hádky.
Jsi člověk s kterým dokážu si představit dohromady žít,
Myslím si že zrovna my dva nepřestaneme se jen tak chtít.
Ve vztahu s Tebou cítím oheň který ve mě plane.
Zbožňuju, když Ti mohu napsat "dobré ránko můj pane"
Chtěla bych s Tebou bloudit Tmou a pozorovat hvězdy.
Psát Ti básničky, držet Tě za ruku, kreslit Ti kresby.
Chci si Tě strážit, se všema o tebe budu bojovat,
Protože já Tě nejspíš nikdy nepřestanu milovat.
Nastavím Ti ruku a pomůžu Ti vstát, když padneš na kolena,
Od toho jsem přece jen tvoje přítelkyně, tvoje žena.
Ty víš že Ti nechci říkat více ne, než ano,
Nevím kdy si to přečteš, takže dobrou noc a nebo Dobré ráno.
Autor Tessa98, 06.10.2021
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí