Verše

Verše

Tisíce veršu v hlavě se rojí

pro Tebe krásné verše se smějí 

 

Jsem možná blázen, trapný,  co vím.

Co v sobě cítím,  snad pochopím.

 

Že tolik toužím vedle Tebe být

čímkoliv krásným Tebe potěšit. 

 

Jsem třeba blázen,  ztracenec v touze

není to proto, že byla by nouze.

 

Jsi krásná, chytrá,  svou cenu znáš 

vtipná jsi, jemná  usměv ten znáš.

 

Pro Tebe mnohé, co jiným nedám

tak uvnitř sebe,  odpověď hledám.

 

Jsi pro mě mnohé,  život a krása 

i cena vysoká,  není však žádná. 

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 07.10.2021
Přečteno 206x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, paradoxy, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí