Barvy duhy

Barvy duhy

Prokouklo slunce mlhou

spojilo zemi duhou

Do nebe vyrostl barevný most

polibků od slunce nebude dost.

 

Paprsky pozvolna derou se mlhou

opentlí oblohu barevnou stuhou.

Odráží kapky barevnou krásu

oči až přechází z té barvy jasu.

 

~☆~

Autor Protos1182, 10.10.2021
Přečteno 160x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Alice Ptáčková, zdenka, Fialový metal, paradoxy, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí