*-*Ke mně se otáčej

*-*Ke mně se otáčej

Anotace: ~~~~~(°o°)~~~~

 -------------------------------
Ke mně se otáčej
krásko tam z pole
sluneční paprsek kývá
a hned se každá
slunečnice
nahoru na nebe dívá...
pro koho jiného
dnes tak hřeji
do mraku jemně strčí
ten se hned rozpláče
proč to děláš
vždyť ze mne slzy prší ...

pod květy slunečnic
kdo se asi schová
beruška,motýl,těžko říct
snad ještě sám čmelák
pod deštník spěchá...
a už je tady duha
přes celé nebe
ten kdo byl v suchu
honem už odletí
ty slunečnice
děkují za sprchu
ta voda patří k životu...

---------------------------------

~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 11.10.2021
Přečteno 146x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Frr, Psavec, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítání duhy ST*- :-D*

11.10.2021 18:30:42 | Frr

Ke mně se otoč a nezapomeň.

11.10.2021 15:48:23 | Psavec

to je hezoučký...

11.10.2021 15:37:10 | Sonnador

Hned je mi veselej ...

11.10.2021 15:16:54 | Vivien

Jé.

11.10.2021 15:03:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí