Poušť

Poušť

Podivné prázdno uprostřed písku.

Nenašel někdo malinkou třísku?

Né? Proč?

Přec v noci je tu zima.

 

Je prázdno?

Každé zrnko má svůj svět. 

Stačí se v slunci zahledět 

i duny mohou v větru pět.

 

Poslouchej - zpívají

~~~~~~~

O touze po vodě potají 

jsou slyšet, víš?

 

Třeba je jednou uslyšíš

je tma a přišla zima.

Obejmi a hřej,  měsíci prosím

slunce, sílu mu dej, hřej.

 

Prázdno, pochopit vůni květu

vodu - pot a slzy písku dát.

Kvítek v písku, potom tělem hřát. 

Obejmout,  touhu být mu dát.

Autor Protos1182, 17.10.2021
Přečteno 131x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Marten, Sonador, paradoxy, Frr, rybka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

18.10.2021 07:10:24 | mkinka

tahle se ti opravdu povedla... hluboké*

17.10.2021 20:25:23 | Sonador

Moje nitro...

17.10.2021 21:17:17 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí