Ke stejnému člověku

Ke stejnému člověku

Neodcházej
Zní
Když se mezi dveřmi naposledy ohlížím
Abych si zapamatovala
Co všechno nechávám za sebou
Květiny na stole
Nedopité víno
A přeplněné skříně

Vrať se domů
Mi zní v hlavě
Když klopýtavě přeskakuju díry v dlažbě
Prší a podzim se hlásí o slovo
Tabák navlhnul
Jako moje prsty
Na které by varhaník mohl při nedělní mši hrát Beethovenovy symfonie

Návraty jsou v nedohlednu
I když moje ruka nese tíhu diamantů
Která symbolizující nekonečno neslibuje nic než výměnu jména
Co nikdy nebylo a nebude jen moje

Prodáno místo ano je prý zklamáním
Ale utešovat se můžeš tím
Že nás rozdělila láska
Ke stejnému člověku
Autor její alter ego, 17.10.2021
Přečteno 184x
Tipy 10
Poslední tipující: Lacosta1, Jan Kacíř, Fialový metal, Krajina průzračnosti, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...diamanty jsou jak uhlí...;-)pěkne psaný...

17.10.2021 15:27:40 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí