Věrná ći nevěrná

Věrná ći nevěrná

..Věrná či nevěrná...
prázdnotou srdce zeje,
pod vrstvou ledovce tiše bije.
Zásadu na níž jsem byla hrdá odvál vítr a mě teď už jen napadá.. Kým jsem byla?A kým jsem dnes? Přijdu si jako neposlušný pes.
Tulák, který se domů přijde nažrat a pak jde o dům dál.
Stále hledá jen toho, kdo by o něj skutečně stál.
...Věrná či nevěrná...
temnota duši pod zámkem drží,
cítím jen chladný pot a chvění pod kůží.
Dcera, partnerka, matka,to vše jsem.
Nikdy však ženou, občas stála bych o to jen. Alespoň na chvíli cítit se přitažlivá, chtěná a žádaná.
Odcházím do noci ďábelským šatem oděná.
...Věrná či nevěrná...
dnes už sama nevím kdo vlastně jsem, před lety rozloučila jsem se se svým snem.
Od toho dne vydala jsem se na dlouhý maraton,
žádný z mých milenců už nikdy nebude jako on.
...Věrná či nevěrná...
už dávno nevěřím na pohádky,
na to je život příliš krátký.
Není důležité znát na vše odpovědi,
přeji si prožít svých 50 odstínů šedi.
Kdo že tedy vlastně jsem dnes, co jsem zač?
Ve dne myškou zranitelnou a neviditelnou nocí měnící se na bytost otevírající bránu pekelnou.
Autor Soliteria, 19.10.2021
Přečteno 273x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Isla, Iva Husárková, šerý, Rozmarýna, Psavec, Guldrun, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páni.

19.10.2021 22:17:24 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí