stáli jsme uprostřed světa snů

stáli jsme uprostřed světa snů

 

 

Stáli jsme uprostřed světa snů

na zvláštním tmavém místě

na malém pahorku s výhledem na město 

 a kolem létaly písně 

 oceán noci tiše pění 

před námi stojí kámen snění 

a když dotknu se ho jemně

probouzí sílu ve mně 

příjemnou sílu ve mně 

doteď se cítím příjemně 

a doteď cítím co mám dělat

 žádná věda pohoda lebeda 

tři zlatý vlasy děda vševěda 

prostě jen cítit co mám dělat 

vážně nic moc na tom není 

stačí jen mít svůj kámen snění 

však nutné je podotknout 

že nezbytné je se ho občas dotknout 




stáli jsme uprostřed světa snů

na zvláštním tmavém místě

na malém pahorku s výhledem na město 

 a kolem létaly písně

 

 

 

 

Autor stíňák, 23.10.2021
Přečteno 174x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítám Tě ne Literu, stíňáku. výborně. :-))

24.10.2021 03:17:51 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí