Duše Bolí Zkus si před Ztavit

Duše Bolí Zkus si před Ztavit

Anotace: Duše bolí zkus si představit

Duše bolí Zkus si představit .

I Když duše bolí Tak mi ne utečeme s cesty i přes ty pády
Když nám Lidé Dávají do Ran soli
Je na čase ukázat Srdce co je více než zlato v soli
I když svět a Lide nám Ukazuje Fuckof
Je nás Doopravdy Hafo ale v Srdci Máš Zlato
Lide mají moc přecutků
Ale My ne mužem za Tvoji Depresi .
Minulosti by Zbran na Duši nabili a zabili .
Tak zavři oči a poslouchej sluch Pan Ti věří ve Víře
Asi si kladeš Otázku u Křiže
Proč já pro Jaký Zlí Konec příbeh .
V Milosti a Objeti Eucharistie
K Odpuštění
Duševní Onemocnění .
Je nás Hafo ale v Srdci máš zlato Nejsi na To sám ani sama
Pan at Chrání Vice Zdraví ve Světě

Hudba tichá text duše bolí v Duševní onemocnění tak zkus si představit Amen
Autor Adan1308, 30.10.2021
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, paradoxy, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady....co napsat.
Asi vím, co jsi chtěl vyjádřit.Ale ty hrubky....tak dále raději bez komentáře.!

01.11.2021 22:16:11 | Jaruška

- Zkus si před Ztavit
- Tak mi ne utečeme s cesty
- moc přecutků
- Proč já pro Jaký Zlí Konec příbeh

Nechápu, že to mohl někdo otipovat. Přecutků...ty kráso.

31.10.2021 19:36:23 | Schíza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí