Voníš životem

Voníš životem

Voníš jako květina

když v zahradě je jedinná 

Jsi jako květina

rosteš, tělo prospívá. 

 

Jsi jak slunce, co teplo dá

třeba i vichr co vyfouká

Jsi vše čím chceš i můžeš být

Jsi krásno  co umí život žít.

 

Životem voníš

tou vůní kouzelnou

Jednou jsem přičichl

Amen je se mnou.

~☆~

Autor Protos1182, 05.11.2021
Přečteno 178x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Sonador, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je žužo.

05.11.2021 05:19:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí