Ovoce stromů rajských jíme

Ovoce stromů rajských jíme

Anotace: stará.

Po levném krabicovém alkoholu
Ovoce stromů rajských jíme
Směješ se a říkáš tomu „čaj“
Kdosi pomalu a táhle zpívá jakousi smutnou píseň
A v dáli se nesou kroky noci.

Povídáme o kultůře
Každej si ještě párkrát lokne
ty mne hladíš po noze
jako si včera hladil Zubatou
a v dáli se nesou kroky noci

Někdo se směje čemusi stupidnímu
Levně zapáchá tekutina v lahvi
Kdosi kouří – zrale mi odklepává popel na hlavu
Slova se přou
A v dáli se nesou kroky noci

Ležím komusi na klíně
My všichni tady, děsně dospělí
Pomalu usrkáváme krásu svého dětství
vím
Všichni to víme
Od večera do rána
Ještě žijem, smějem, pijem
Pijem pijem pijem
Jen z plného pohára
Plnými doušky
….a v dáli se nesou kroky noci
Autor Franti, 17.03.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

my všichni tady děsně dospělí s popelem na hlavě se můžem ovoce stromů rajských přejíst..a pořád budem hladoví..

17.03.2007 21:26:00 | fialová

Báseň/nebáseň. Rýmy/nerýmy. Příběh/nepříběh. Dobré a výborné!

17.03.2007 15:57:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí