Slečna

Slečna

Potkal jsem slečnu, když popít jsem byl.
Známe se déle, však pozornost nejevil.
Poté co píšem si, cítím se lépe.
I když je hůř mi, než bylo v létě.
Mrzí mě bolest, co dnes jsem ji dal.
Však ona se staví tomu aniž štěstí bych vzal.
Promluvy celý den, tak stále to jde.
Avšak nečekal jsem, že zrovna zde
Něco zvláštního se ukrývá v ní, chci zjistit co.
Dneska jen jeden polibek, však já jich chci sto.
Tak čekaje dál, co dít se teď bude.
Jsme jen prostí lidé, nic jiného nezbyde.
Dej mi však čas, o to tě žádám.
Protože stále do propasti padám.
Musíš mít trpělivost, jak nikdy s nikým.
Udělat ze mě opak, když teď jsem tichým.
Autor Notimportant, 13.11.2021
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Fil, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí