Uke

Uke

Zase domů z práce, unavený jako nikdy.

Stejně beru ukulele, trošku potrápím ty struny.

A hraju do doby, než přestávám cítit prsty.

Vždycky stejně před spaním, výpíšu ty city.

Chtěl bych ještě hrát, ale myslím na sousedy.

No tak jdu radši spát, nechám to na jindy.

 

Autor NPPPP, 14.11.2021
Přečteno 112x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí