Domeček Duševního zdraví

Domeček Duševního zdraví

Dům duševního zdraví .....
viz Foto .
Dům duševního zdraví je domeček pro duševně nemocné človičky Lidičky Je To Domeček zaměřený na Duši v botě
Kde se moji myli drazí Tvoří Příběh
Se chodí místo Hospitalizace nebo po Hospitalizaci nebo jen Tak pro více Zdraví ve Světě je Třeba pls at nastane Modlitba
Já si pokládám Otázku sobě a svému okolí
Pozvedám svůj Hlas
Proč jsem chodival do domecku . Ano Trpim Drpím Dusevní nemoci
Tak se Ptám o čem mám psát v Dusi v Botě
Kamarádi říkají že mu bylo dobře a vesele
Druhy se o Tom nechce bavit .....
A Já že mi bylo mizerně . a doktor mi zakázal brát léky kvůli Alergie
Už Žádné otázky nejsem Zločinec na Policii
Ale Proč Já
Já Proč Ale
V Domečku jsou
Terapije Kreslení Tvoření Meditace a Sme v Tom spolu Sme v tom spolu Braško
Ale Proč Obrázek si nakreslím doma Hudbu si pustit na Hlas Jdu na Procházku Obchod sprcha práce ..
Normální Věc co si před chvíli četls Zkus si představit
Autor Adan1308, 14.11.2021
Přečteno 90x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí