Emoce

Emoce

Jak přilepená žvýkačka ve vlasech,
jak mastnota ve velkých nánosech.

Táhne se za tebou,
za hnusným darebou.

A pak vezmi knihu a otoč list,
bodne tě u srdce a skřípne v čelist.

Jak svítící se slunce venku,
jak má mít rodina plnou peněženku.

Strach a radost,
láska a starost.


To vše máme v sobě
a co vybereš je jen na tobě. :-*
Autor Marnivost, 15.11.2021
Přečteno 119x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je nekonečnost bez hranic. Bez ní se nedá žít.

15.11.2021 17:38:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí