Báseň

Báseň

Anotace: ...

Báseň? To je skryté ja.
To je výlet do tajných skrýš,
to je to, čo ty nevidíš,
čo vo mne vystrája.

Zlomok duše, poviem si.
Možno viac a možno menej,
možno to, čo nepovieme.
Každý svoje myslí si.

Báseň? Nie, to nie sú slová.
Slzy lásky, kvety, žiaľu,
to je to, čo zo mňa volá.
Šťastný ten, kto rozpoznal ju.

A tak, pýtam sa ťa znova:
Chceš vedieť, čo možno tušíš?
Pozri sa do ľudských duší
zahalených v plášti slova.
Autor frores, 17.03.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí