A jde to,to z Dobou...

A jde to,to z Dobou...

Sen v pustinách se ztrácí,

ozvěny se tiše vrací...

Kdekdo hledá vlastní stín,

z mlčení jen zůstal ,zůstal Splín.

 

Tiše se zvedl vítr přání,

dálky jsou v bloudění.

O myšlenku nikdo nezakopne,

to jen sen,sen v nás Stárne.

 

Bojím se a přesto věřím,

věřím snům i znamením.

Je tolik zbytečnosti v žití,

romantici se vždy chytí.

 

Až vykřiknou tu větu,

co jako snílek sotva spletu.

Krajinu a lidí co nechápou,

a jde to,jde to z Dobou.

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.12.2021
Přečteno 105x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, petrzal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj jde to - jenom ten vzkaz vyslet ven

02.12.2021 11:22:33 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí