Sen vs. realita

Sen vs. realita

Anotace: Co k tomu dodat?

Jen lehkou milou konverzaci
s tebou, to je po čem prahnu.
Co je špatného na tom, že chci
být předmětem tvého zájmu?

Ráda bych viděla tvé tváře
se červenat chtíčem, možná?
To všechno jen kvůli mně.
Chci abys cítil to, co já.

Je to se mnou zlé, každou noc,
když mi myšlenky předhazují
obrázky nás dvou, toho jak moc
po mě toužíš, ale představy realita zabijí.

Každé ráno, tehdy kdy se oblekám,
zavřu oči a představuji si tvé doteky,
na mé holé kůži, chvíli předstírám,
že mi stojíš za zády, že tu jsi.

A pak tě potkám a zas v realitě
tápu a chci se ti přiblížit víc.
Chci od tebe slyšet prosté "chci tě",
ale tuším, že v reálu necítiš nic.
Autor AngelLia31, 07.12.2021
Přečteno 149x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, šerý, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sranda je spíše to, že čím více člověk chce, tím je to dál .)

08.12.2021 13:08:42 | Constantine

Nejspíš ano, ironie života.

08.12.2021 14:06:46 | AngelLia31

Boty mají účel, jen když jsi vyšlapují v páru.
To být raději bez lásky a bos... a jít tam, kde na obzoru budoucnost.

07.12.2021 21:43:38 | šerý

Krásně řečeno :)

08.12.2021 07:01:24 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí