Stesk

Stesk

Vrabci štěbetající & zakousnutí v zubu času

stesk vojáka po jeho milé,

tátovy dopisy mámě z vojny

..

Růže na zemi

vzpomínky snící & uvízlé mezi šrouby a maticemi ostrosti

kolemjdoucí vibrující netušící přítomnost ozvěn

pozůstatky dějin

..

Nepřítomnost elektřiny spustí drobný záchvěv anarchie,

spojitost mezi minulostí & průmyslovým kovovým dechem

železnice & parky

stavby & nářky, květiny bobtnající

zdi nemají zachránce, topí se bez špetky soudnosti

..

Autor Alexandr Rakita, 10.12.2021
Přečteno 122x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, šerý, zdenka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí