Zrcadlo

Zrcadlo

Hrajeme  hloupé divadlo  

zavřeme oči 

dřív než bude pozdě 

Houpe  se kyvadlo  

jen svět se stokrát otočí 

jsme blíže k pravdě..

vládne hloupý Kočí 

jen se hloupě brečí

z nebe štěstí nespadlo  

zůstalo 

Zůstalo 

Pravdy hloupé ....

...hloupé ZRCADLO...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.12.2021
Přečteno 146x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Sonador, Psavec, zdenka, mkinka, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí