Karanténní 2

Karanténní 2

Jenom další den v karanténě, řekl bych že jsem prohrál.

Sotva jsem se probudil, stejně mám pocit že jsem nespal.

Další den co skončil dřív, než vlastně ještě začal.

Čtyři stěny, dlouhý den, asi proto zmizel zápal.

 

Další den, co se stal kopií včerejška.

Další den, kdy Slunce nesvítí pro mě.

Ale stejně svítí, třeba je to jenom zkouška.

To si aspoň teda namluvím.

 

Autor NPPPP, 11.12.2021
Přečteno 133x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Guldrun, Iva Husárková, Fil, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí