Jiná v C

Jiná v C

Anotace: Vše doplňuje Pandoru. Aneb skrytý význam vět.

Pod lesem chaloupka

skrytá je lukách.

Tak jako štěstí

ve vlastních rukách.

 

Ozdobit ruce

chaloupku snovou.

Jak skříňku zavřenou

zamknout jí touhou.

 

Kvítkami sedmikrásek

i zlatem pampelišek.

Uschová chaloupka

co schovat má.

 

Přívěšky z hvězdiček 

paprsky slunce

I křídla touhy,

a lety ke hvězdám. 

 

Co srdce chaloupky 

léta již skrývá.

Jen slunce občas 

do ní se dívá.

 

~☆~

Autor Protos1182, 13.12.2021
Přečteno 159x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, paradoxy, mkinka, Johnny 96, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí