Rev

Rev

Chvíle, kdy hlaveň dráždí patro mých úst.

Pocit té nutkavé potřeby spolknout kulku.

Stejně jenom chladně železitá příchuť.

Citová anorexie, zvláštní   to  půst.

Technický knockout, prej čas na osobní růst.

 

 

 

Nemusíš mi říkat, já to vím.

Že píšu pořád o tom stejným,

Že nic neměním.

Myslíš že to nevidím?

Občas si myslím,

že se v té kaluži utopím.

Ale co mám dělat?

Jsem jak ve vězení.

 

Autor NPPPP, 13.12.2021
Přečteno 75x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí