Tenhle život je přeci jen Tvůj

Tenhle život je přeci jen Tvůj

Anotace: .......

Ruku zvedni
k nebi plačtivému.
Na trávu mokrou sedni,
nech kapku kapat
k srdci svému.
Už nebudou Ti po něm šlapat,
procházet,
nehezky chápat.
Špínu nenechej na sebe házet,
jsi úžasná,tak proč ve tmě tápat?
Nech ať miluje Tě někdo,
ať slunce hladí Ti tvář.
Šťastný může být kdekdo,
stačí jen počkat na hvězdy Tvé zář.
Tak jen dál upírej
pohled svůj
k nebi.
Boj nikdy předem nevzdávej,
tenhle život je přeci jen Tvůj.
Autor Haydée, 18.03.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí